Снимка: архив, Reuters
fallback

Индийски бизнесмен, включен в списъка на списание "Форбс" за най-богатите хора в света, ще посети Истанбул този месец заедно с 3500 свои служители и бюджет от над 10 милиона долара, съобщават турските медии.

Едноседмичната ваканция на милиардера, който пожела името му да не се съобщава, се организира от ръководителя на Съюза на турските туристически агенции (ТЮРСАБ), както и от служители в турското министерство на културата и туризма.

Повечето от служителите в международната фирма на индийския бизнесмен ще пристигнат за "подаръка ваканция" в Истанбул от Индия, а 350 други служители ще пристигнат от още 20 страни, пише БТА.

Индийският бизнесмен е ангажирал 10 от най-скъпите хотели в Истанбул за ваканцията. Хотелите ще приемат само гостите от Индия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

списание "Форбс

преди 5 години

,,...Индийският бизнесмен е ангажирал 10 от най-скъпите хотели в Истанбул за ваканцията. Хотелите ще приемат само гостите от Индия..........'' И някой да не вземе да си помисли че става дума за расизъм , ха ха ха ........еййй и идея си нямате какви са индухите.На белият няма да му дадат и вода да пие.А специално за случаят в Истанбул,персоналът няма да получи и лев бакшиш за обслужването.Мамата си тракат.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен''И ко да праим? ''**********************Ще ходиш да им слугуваш. Как какво ?

9

Пепи

преди 5 години

На българина като му кажеш че има нейде другаде келепир и почва газ да пикае.Ама не се усеща че сиренцето се плаща.Даже и тъй наречените тийм билдинги трябва да се платят.

fallback