Снимка: архив Булфото
fallback

Издъхналият в района на Военна болница в Пловдив мъж е пребит до смърт.

70-годишният мъж е открит в колата си. По непотвърдена информация е бил препоадавател в Аграрния университет в града под тепетата.

Oще по темата

Тялото на мъжа е открито извън колата му с видими следи от жесток побой, пише местния "Traffic News".

Назначена е аутопсия, която ще даде точните причини за настъпването на смъртта.

Полицията води разследване, а случаят е под наблюдението на прокуратурата.

Към момента е установено, че убийството не е осъществено при грабеж, не е отнето нищо от жертвата. Това насочва към други версии – уреждане на сметки, саморазправа или други лични мотиви. Мъжът е бил семеен.

От полицията все още няма подробности, но е ясно, че кървавият случай е поет от криминалисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

жалко за доц.Нейков

преди 5 години

Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в *** на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова! Даже допускам насила агресивните Стоичкови да са замъкнали стареца на тъмното скатано място единствено и само с цел грабеж! Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!

20

светла му памер

преди 5 години

А нормално ли е ***, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на *** да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка,бум,фрас...

19

Анонимен

преди 5 години

Ееее:::::::

fallback