Снимка: архив, БулФото
fallback

Природнияг газ поскъпва с 10.81% от 1 юли, реши Комисията за енергийно и водно регулиране.

Oще по темата

Така "Булгаргаз" ще продава енергоносителя на крайните снабдители и на клиенти, присъединени към газопреносната мрежа, за 400,95 лв./1000 куб. м. или 37,79 лв./MWh (без акциз и ДДС). Цената ще бъде валидна в следващите три месеца.

Комисията не се е съобразила с поисканото от газовия доставчик увеличение от 18,05%.

На 1 юли КЕВР ще проведе закрито заседание, на което ще утвърди цените на електрическата и на топлинната енергия.

Прогнозата на регулатора преди дни беше, че парното и топлата вода ще поскъпнат с около 7% заради ръста на цената на природния газ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

House M.D.

преди 5 години

Поредното доказателство, че самозваният "инж." Иван Иванов е пасивен гей.

45

Анонимен

преди 5 години

Според пишештата за рубли тук русофилщина, не Русия а Боко вдигал цената на газа. Боко се обажда на Путин да вдигне цената и Путин му я вдига. По-големи предатели, *** и лизaчи на руски зaдници от българските русофили не може да се намерят никъде по света.Ми що не купувате американска газ бе ? Тя е по евтина купувайте какво се услушвате !

44

Русофоби

преди 5 години

русофобчета, нали имахте безброй конектори от Катар, Иран, Турция, Грузия, а газ -ЙОК. Защо поскъпва газа,а? Спряхте три проекта - РУСКИ.Машалла, Ашколсум, а цената на газа - расте с 30%.Що не вкарвате евтин шистов от Папуа.Нямате руски проекти, 2019 спира БГ газопровод.Нищо!Ето ви резултатът, лепяхте шамари,а накрая позорно изгонени от Москва и горещо приети в Анадола.Пак ще вкарвате руска газ, но през Русия, турция - гърция - хъб БГ!Вариант 2 - Русия, Айзер, Грузия, Турция! Умници!

fallback