Издирваната Цветелина Георгиева. Снимка: МВР
fallback

Столичното Седмо РПУ продължава издирването на 43-годишната Цветелина Радославова Георгиева.

43-годишната жена напуснала дома си на 15 юни и оттогава е в неизвестност.

Жената е от Омуртаг, с последен адрес в жк. "Младост 1".

Цветелина Георгиева е висока около 170 см, с дълга, руса коса и кафяви очи. Била е облечена в сини дънки, червена тениска, светлосиньо дънково яке и обута с еспадрили.

Умоляват се всички, който имат информация за издирваната, да се обадят на тел.112, 02/9828760, 02/9828731 или в най близкото районно управление на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 5 години

Какво спите хъркате! Не виждате ли какво се случва. Всеки ден някоя жена, момиче, момче е следено. И три четири дни няма я! Къде онова недоносче и поддръжници да каже "няма значение". Какво има значение за теб да гледаш кой каква заплата взима и да си вре носа ти и твойте шпонки в чуждите начинания.

24

Анонимен

преди 5 години

Незабавно трябва д се въведат най-строги мерки за следене. До живот без право на замяна. Да изгният шпонки мръсни.

23

Анонимен

преди 5 години

Поредната жертва къде отива, с кой защо и как? Трябва да не работиш или някой ти плаща достатъчно за да правиш, това! Твоят интерес го разбрахме парите материалното. А кой е паралията, който ти плаща за това!? И ако един ден въпросния мъж/ жена изчезнат, как ще спиш с толкова много пари изкарани от тях!? Когато си готов и душата на дявола да си продадеш нищо друго явно "няма значение".Има значение в този живот всичко, зависи с кое полукълбо осмисляш утрешния си ден.!!!

fallback