Снимка: БТА
fallback

Бразилия спечели Група "Е" и се класира за директните елиминации на Мондиала в Русия, след като надви Сърбия с 2:0 в последната си среща от груповата фаза.

"Селесао"отново не впечатли кой знае колко с представянето си, но като цяло не се наложи да чака до последния момент, за да стигне до успеха.

Паулиньо вкара първото попадение в срещата в 36-ата минута и по този начин даде аванс на родината си, а в 67-ата минута Тиаго Силва оформи крайния резултат.

След този мач Бразилия е лидер с актив от 7 точки, а сърбите финишират като 3-и в групата с 3 точки и отпадат от турнира.

Вижте още подробности за мача в Gol.bg

В другия мач от групата Швейцария и Коста Рика не излъчиха победител и мача приключи 2:2.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 42Напълно споделям написаното от теб, а на въпроса ти къде са българите, ще отговоря - вече са в чужбина, за жалост!

32

Анонимен

преди 5 години

Е какво им е на сърбите?Всеки може да загуби от Бразилия с два гола,това не е срамно.С щвейцарците определено съдиите ги прецакаха.Иначе сега те щяха да са на осминафинал.Световни шампиони за младежи са-нещо немислимо за 99% от държавите по света.Световна сила са във всички колективни спортове.Във всяко село и град имат безброй игрища за децата,оттам излизат бъдещи световни звезди.Къде са българите на фона на всичко това?Къде спортуват нашите деца?В училищни дворове с разрушен асфалт?

31

Анонимен

преди 5 години

Ако по някаква случайност/помощ от съдята и автоголове/сърбежите бяха победили,минимум до следващото световно щяха ,да рекламират по тв каналите си случайната си победа!Спомням си гола който ни вкараха в Сплит последната минута за 3:2 през 1983г.,години след това беше част от тяхни реклами години след това!

fallback