Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Турски гражданин стреля с пистолет срещу певеца Мустафа Чаушев. Инцидентът е станал в Турция на път за Истанбул. Куршумът е минал на сантиметри от главата му.

С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му.

До стрелбата се стигнало, след като час преди това на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин, че го прережда на опашката на граничния пункт.

"Бяхме заедно със семейството ми в колата и си чакахме реда да си дадем документите на влизане в Турция, един млад човек, около 45-годишен, просто мина пред нас и аз реших да го питам защо предрежда, учтиво го поздравих", разказа Чаушев пред Нова тв.

Според него мъжът,  на когото е направил забележка, е бил нармъщен, започнал да го учи откъде да си вземе документите.

"Приключи спора и влязохме в Турция", разказа певецът.

Семейството минало Лозенград и преди магистралата за Истанбул се чул силен гръм: "Нямах време да се уплаша", допълни Чаушев.

След минути съпругата му казала, че стъклото на колата е счупено. Мустафа Чаушев слязъл и видял следи от куршуми. Повикал полиция.

"Уплаших се и когато осъзнах какво се е случило, изгубих гласа си за 10 дни. Събуждах се сутрин и мислех, че умирам", каза дъщерята Ажда.

"За съжаление нашите власти в Турция, не ни обърнаха много внимание", призна певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Бай иван

преди 5 години

Наистина много неща са спестени в статията и не мога да разбера защо. Извършителя е задържан след подаване на сигнал в полицията, но семейството са отказали да го съдят (явно такива са законите там) и е пуснат. Стреляно е от зад и е продупчено задното стъкло, затова и по-късно са разбрали, а куршума е останал в сенника на автомобила. Някой е гледал нещо по телевизията ама разбрал недоразбрал се е опитал да напише статия.

28

Saki

преди 5 години

То и по турски време у нас е било така. Хванат група турци някой българин по уличките или на полето и го набият лошо,ей тъй за кеф. Той отива при местния турски шериф да се оплаче, а оня върти броеницата, подхилква се и му вика...ще ги намерим и ще ги накажем ,айде прибирай се у вас.

27

Тон

преди 5 години

Ако чак след минути са видяли, че е счупено стъклото, карайки си по магистралата за Истанбул, как така пък веднага са разбрали, че човека от границата е стрелял по тях. Отдавам го отчасти на факта, че статията е много зле написана.

fallback