Снимка: архив, БулФото
fallback

Жестоко убийство на 69-годишен мъж е разкрила полицията в Добрич.

Престъплението е било извършено вечерта на 22 юни в дома на жертвата в кв. "Балик", а аутопсията показала, че върху гръдния кош на мъжа е скачано.

Счупени са ребрата му и лъчевата му кост, пробити били и белите му дробове.

Задържаният от полицията в Добрич е 33-годишен жител на село Лозенец. Той е задържан с прокурорско постановление за 72 часа, съобщи БНР.

По думите на главния окръжен прокурор Пламен Николов срещу заподозрения най-вероятно ще бъде повдигнато обвинение в убийство по особено мъчителен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

****

преди 5 години

Тези *** нарочно вършат престъпления за да влязат в затвора защото знаят,че там храна,спане,и топло му е усигурено,а ако е навън,той е безработен и мързелив и за това предпочита затвора,нека въведът присъда тежък физически труд,и съм 100% сигурен,че престъпленията рязко ще секнат защото кюмюра го е страх от работа.

6

222

преди 5 години

... и съм готов да се обзаложа, че убиеца е бил индиец.

5

111

преди 5 години

Посещавал съм по работа помашки села, много приятни и сърдечни хора са и винаги ми е било приятно да ходя там. Да сравнявате дивити индиици с българо-мохамедани (някои се определят като турци) е пълна простоттияя. Ако мислите, че индийците и турците в България са едно и също, пробвайте да живеете няколко месеца в помашко село и няколко месеца в индийски квартал и после кажете дали е едно и също. Индийците, които сега казват че са турци, преди бяха протестанти, адвентисти и др...

fallback