Снимка: МВР
fallback

Осъденият за блудство Борис Ангелов Иванов, който вчера избяга от външен обект, е имал съучастник. Това става ясно от запис на охранителна камера, съобщи bTV.

Вчера мъжът, който излежава присъдата си в общежитие към Ловешкия затвор, се "отклони" от работата си в халета близо до главния път Ловеч – Троян.

Oще по темата

Според първоначалната информация след около 2 часа работа той тръгнал да бяга, като останалите затворници на обекта опитали да го спрат.

Кадрите обаче показват, че малко след това Иванов и неустановен още мъж пресичат жп линията на 50 метра от работното място.

Двамата се движат към главния път Ловеч – Троян, където вероятно ги е чакал автомобил. Издирването продължава. В него участва и хеликоптер.

От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за издирвания, или го забележат, да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана, посочват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа "подопечните" отговаря не МВР а МП и да, гражданите трябва да съдействат. Даже ако се случи да го хваната трябва да му теглят един хубав бой, защото само това ще го уплаши да не бяга повече.

17

чарли

преди 5 години

Да се закрият всички затвори,всеки си излиза от там когато си поиска така че може и без тях.

16

...

преди 5 години

Хвхаха, не е истина колко неадекватни и безпомощни са институциите! Тоя забравете да го хванат! Вече му е набола брадата! Пък може и да носи шапка, което допълнително усложнява нещата! Важното е, че служителите на затворите и МВР искат повече пари! Заплатите са ниски, там е проблема! Ако им ги увеличим рязко ще станат адекватни! Вярвайте ми!

fallback