fallback

В Айтос 19-годишно момиче бе пребито от приятеля си и почина в резултат на тежка черепно-мозъчна травма.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова потвърди пред Bulgaria ON AIR, че извършителят, с когото са живеели на семейни начала, е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение за убийство.

Oще по темата

Съседи на младото семейство разказват, че често чували скандали, дори във фаталната вечер.

Бабата на Теньо разказа, че криминално проявеният мъж често посягал на убитата Ивета, но тя се връщала при него заради детето им.

"Колко пъти съм виждала да го прави, камъни, дървета, ще я утрепе...", казва бабата на убиеца.

Теньо лежал в затвора за кражби, след това е работил по строежи. В селото, където са живели Ивета и Теньо преди да се преместят в Айтос разказват, че мъжът пиел и се дрогирал.

И така до фаталната нощ на 17 юни, когато след скандал Теньо удря Ивета. Момичето е починало в резултат на побоя около 2:30 ч. на 17 юни.

Младият мъж е признал всичко, като е изразил съжаление на стореното. Според неговото обяснение спорът е бил заради детето и грижите, които полагат към него.

Румяна Арнаудова отправи апел към жертвите на домашно насилие да не се страхуват да подават сигнали.

"Полицията и социалните служби имат ресурс да помогнат, но не и без да е подаден сигнал", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Бг.реалност

преди 5 години

,,Румяна Арнаудова отправи апел към жертвите на домашно насилие да не се страхуват да подават сигнали"Ох Румянкеййй,Твоята държавичка и милите полицайчета не са в състояние с *** заведение дънещо маанета в 1:00 посред нощ да се справят,ти си седнала апели да отправяш.Апели Румянке отправяй към държавата за ясни,строги закони които да се прилагат и тогава и апелите ти ще намалеят.

93

Иветоо

преди 5 години

Ивето, да ти беше дошъл мозъка навреме. Няма нормален който да прави тези неща, та я сега кажи защо се върна.

92

Мъж

преди 5 години

Здравейте. Само младите, простите и ограничени жени харесват лоши момчета. Но защо е този феномен? Защото лошите момчета са уверени. Гугълнете "ефект на Дънинг-Крюгер" . Най- общо казано гласи следното: по- простите хора са по- уверени в собствените си умения и възможности от колкото по- интелигентните такива.

fallback