Архив: Булфото

Шестима души са пострадали при верижната катастрофа на бул. "Акад Иван Гешов“ – трима са хоспитализирани, а на други трима им е оказана медицинска помощ на място, съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска.

Девет автомобила са участвали във верижната катастрофа на столичния бул. "Акад Иван Гешов", съобщиха от МВР. Пътният инцидент е станал преди 20.00 часа в тунела на булеварда под „Цар Борис III“. Повече от 2 часа районът е бил отцепен.

На място на катастрофата веднага са пристигнали три линейки.

"Пострадалите майка, баща и дете са хоспитализирани в "Пирогов“. Детето е на 12 години с контузия на гръден кош и в коремната област. Бащата е на 45 години с контузия на глава, нос и гръден кош. Майката е на 45 години с контузия на глава, гръден кош, с мозъчно сътресение, губила е за малко съзнание. Тя е най-тежко пострадалата от останалите.

На още трима души им е била оказана медицинска помощ на място, не се е налагала хоспитализацията им. Те са с по-леки наранявания“, обясни Сунгарска.

По думите ѝ 58-годишен водач е получил хипертонична криза, но е бил стабилизиран.

"Другият водач е на 35 години, бил е с главоболие и третият водач е на 36 години също с главоболие“, добави тя.

По информация на "Фокус“ пиян шофьор с джип е причинил катастрофата. Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase