fallback

Общ преглед

Разгневени служители, на които им е казано, че е забранено да носят къси панталонки, докато работят на 26°C, успяват да запазят комфорта си, като носят поли.

Британците, които работят в Чертси, Съри, са ужасени от новите правила за здраве и безопасност, които им забраняват носенето на шорти.

Когато разбраха, че могат да заобиколят забраната, като носят дамско облекло, благодарение на регламентите за равнопоставеност между половете, те се появиха на работа, облечени в поли и рокли.

"Ще си намеря друга работа. Но някои от другите момчета наистина се борят и се чувстват неудобно в джинсите", споделя един от служителите пред "Daily Mail". 

Те са осъзнали, че след като има жени, работещи с поли в офиси на една и съща територия, значи те също могат да го правят. Работниците казват още, че са били вдъхновени от ученици, носещи поли, за да заобиколят забраната за късите панталонки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

bobi

преди 5 години

до коментаторите - къде намесихте пак гейове, *** /дори не знаете какво означава думата/? Хората просто са намерили оригинален и забавен начин на протест срещу забраната.. И какво лошо пък има мъж да носи пола, ако се чувства по-удобно с нея? Аман от задръстени, консервативни селяни, живеещи в 19 век..

33

Аспарух

преди 5 години

Британското правителство хептен се сбърка!!!Не можеш да носис шорти,ама като дженджър,можеш да носиш пола?Не по различно е и другаде.Говорих с Французин,дошъл да живее тука и казва в тази афро-арабска държава не искам да се връщам(е продал е два апартамента в Париж за сериозни суми и си е о.к.)

32

Анонимен

преди 5 години

С тъпите си закони, зорлем че обърнат ориентацията и на учениците та и на работниците:):):)

fallback