Снимка: Булфото, архив
fallback

Възрастна жена от Ловеч стана поредната измамена, която се върза в капана на ало измамниците и се прости със сериозна сума. 85-годишната дала 10 000 лв.

Старицата била излъгана по телефона от непознат мъж, който се представил за полицейски служител и по познатата вече схема поискал пари и ценности за провеждаща се в момента операция.

Измамата била осъществена на 10 юни, между 12:00 и 17.:0 ч., а сигнал в полицията бил подаден по-късно същата вечер.

Във връзка със зачестилите измами директорът на областната дирекция на МВР в Ловеч старши комисар Милен Маринов призова хората да не се подвеждат, като подчерта, че при полицейски операции служителите никога по какъвто и да било начин не изискват пари от гражданите да съдействат на органите на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Работата е ясна

преди 5 години

Бързат тези "ало измамници" значи наближават избори и трябват пари да се отчитат където трбва!

18

Всеки ден

преди 5 години

Всеки ден нов случай, хванати и заподозряни няма. Такива ги ловят само в Европейските държава, а ние на село БГ само седим и гледаме сейра на другите.Държавата цирк.

17

Анонимен

преди 5 години

На времето като искаха да приемат да могат службите да подслушват всички ...*** излезе ,рева ,протестира ...и за това е на тоя хал Ако службите можеха да подслушват лица за ,които имат съмнение че извършват някви криминални схеми ..Тия новини за ало апаши нямаше да ги четем

fallback