Снимка: Facebook
fallback

Простреляната в Слънчев бряг Симона Тодорова остава в кома. Лекарите не могат да събудят тежко раненото момиче от Дряново, пише "24 часа".

22-годишната Симона бе приета в УМБАЛ Бургас с огнестрелна рана в главата и претърпя мозъчна операция, след което бе поставена в медикаментозна кома.

Oще по темата

Късно снощи лекарите са опитали да събудят момичето, но то е изпаднало в кома.

От болницата съобщиха, че пациентката е с тежки мозъчни увреждания и с опасност за живота.

Симона бе простреляна от своя приятел Михаил Станчев, който от ревност уби хазартния бос Коста Николов-Миджурина, защото я ухажвал.

Екзекуцията стана на 2 юни вечерта до комплекс "Сън вилидж" в Слънчев бряг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Мейстър Емон

преди 5 години

Считали я били за притежание... Ами като си купиш нещо го притежаваш. Какво очаквате. Дъртакът хем да плаща, хем да знае, че работника му я такова, хем да и се усмихва. Няма тън мън, няма безплатен обяд.

103

Анонимен

преди 5 години

външната поръчителка така да я наречем било то клиентка, приятелка.. колежка. Не знаем от къде с е познават но очевидно се познават по някакъв начин. И тя познава охраната и е близка с него поръчва я да я сплаши, но се объркват нещата и я убиват. Естествено че шефове и любовни триъгълници ще изпишат.версията ви за ревност и любов издиша. Просто външен човек е.

102

Анонимен

преди 5 години

До 108 Тя е поръчка от външен човек, явно приятелка клиентка. И няма нищо общо с гаджето и шефа. Това, че е харесвана жена е друго нещо. Ако приятелката и завижда нормално да и прави подобен *** номер. Искала да я сплаши, но не е очаквала че така ще се развият нещата да я убият. Сега дупе да и е яко оттук нататък.

fallback