Снимка: Булфото, архив
fallback

Пореден случай на агресия съм лекари. Този път поне нападателят е задържан за 24 часа.

Oще по темата

Той е буйствал и заплашвал лекарите в спешното отделение на болницата в Добрич. Адвокатът на лечебното заведение е завел иск за имуществени вреди и за наказателна отговорност за нападение над лекарски екип.

Около 21 часа във вторник мъж, придружаващ съпругата си в спешното отделение в Добрич, е настоявал тя да бъде прегледана веднага, блъскал е по стъклените врати на шоковата зала, след което ги е счупил.

На мястото на инцидента веднага е пристигнал заместник-директорът на болницата д-р Бисер Ботев, който заяви пред БНР,  че подобни случаи са ежедневие за лекарите в отделението.

"Държал се е агресивно, със заплахи към дежурните екипи. Той е разбил стъклото. Това е всекидневие. Просто този път е с материална щета", призна д-р Ботев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Всичко

преди 5 години

тръгва от училището - Шушани, Сузанити, всеки е герой в собствена чалга и всичко му е позволено. Тези растат и се възпроизвеждат. Бъдещето с такова общество е страшно. Не помислихте навремето като скачахте по площадите.

4

д-р Ох Боли

преди 5 години

В частните болници не вилнеят. В частните болници уважават лекарите.Защо ли?Защото Ганьовецът уважава само тези, за чиито услуги плаща скъпо и презира хората, които го обслужват "безплатно". Народопсихология.Не сме узрели за безплатно здравеопазване.

3

Анонимен

преди 5 години

До "Велики"тоя е "българин" колкото и ти

fallback