Архив: Булфото
fallback

Неправоспособен мотоциклетист е загинал при пътен инцидент между селата Самоводене и Ресен. Произшествието е станало тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Сигналът за тежкото ПТП е получен в 23:11 ч. По първоначална информация 22-годишен неправоспособен моторист от Велико Търново с мотоциклет "Ямаха" излязъл от пътното платно и се ударил в крайпътни храсти.

В резултат на това водачът е пострадал. Той е бил откаран във великотърновската болница с множество фрактури и с опасност за живота, където по-късно е починал.

В хода на извършената проверка е изяснено, че регистрационните табели на возилото са издадени за друго превозно средство и същото не е регистрирано по установения ред.

Мотоциклетът е иззет. По случая е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до Усмивка - номер 1

преди 5 години

Приятелю, не знаеш какво означава "естествен подбор", а го използваш в изречение. Личи си.

13

Няма лек

преди 5 години

Простият човек не може да се излекува... Кой е по-опасен Аз който с мотора не мога да пуша, не мога да си гледам телефона , не разговарям със седящия на задната седалка , не си оправям косата на огедалото или този който го прави постоянно?

12

Усмивка

преди 5 години

До Анонимен,надявам се естествения подбор да ти събере децата някой ден и да си ги заровиш,а ти да живееш до дълбока старост.

fallback