Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback


Жителите на Владая, Мърчаево, Драгичево, Рударци, Кладница, както и градовете Перник, Радомир и Кюстендил протестират на главен път Е-79 при караулката. Причините за недоволството са спирането на маршрутка №22 между София и Владая, както и продължаващият некачествен и скъп ремонт на пътя.

Протестът продължи до 13 часа на обяд. Днес полицията не допусна протестиращите да блокират движението. Недоволни граждани за 2-3 минути успяха да спрат движещите се автомобили по Е-79.

Според един от организаторите на протеста инж. Васил Николов безхаберието от страна на АПИ към проблемите на жителите е "престъпно"

"Първото наше недоволство е свързано с безхаберието на АПИ относно реализирането на реверсивното движение на пътя София – Перник. Заниженият контрол на качеството на извършвания ремонт, който още преди да е приключил, започна да показва своите дефекти", подчерта още Николов.

Протестиращите Настояват премиерът да се заеме с въпроса, защото никой не обръща внимание на исканията и проблемите на местните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Бръчков

преди 5 години

Тиквата се налапа от скапаната магистрала и сега му дреме за Владая... Колко е жалък !

8

Анонимен

преди 5 години

Оставка на Борисов от Банкя.

7

анонимен

преди 5 години

Да те ... у морския !

fallback