Снимка: БТА
fallback

Избягалият от Централния софийски затвор Владимир Пелов е изпратил писмо до президента, омбудсмана и bTV, съобщиха от телевизията.

Oще по темата
В него, в цели осем страници, той описва мотивите си да избяга от затвора. Твърди, че е осъден несправедливо, получил е тежко наказание, което е равносилно на смъртна присъда и това го е предизвикало да избяга.

Въпреки дългото си словоизлеяние, Пелов не посочва как се е сдобил с оръжието, но твърди, че не е искал да нарани никого.

Именно затова дори когато стрелял по надзирателя, гледал да не го уцели.

В писмото си  Пелов твърди още, че не е извършил нито едно от престъпленията по които е обвиняем и осъден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 5 години

Адски много българи не харесват Борисов, просто алтернативата е по-лоша - БСП и затова е на власт, което въобще не значи че го харесват толкова хора. 2 милиона, ти чуваш ли се на парламентарните избори 2017 за Герб гласуваха 1,1 милиона. даже в най-добрите си години герб е нямала 2 милиона сподвижници, през 2009 бе 1,6 милиона, а оттогава все се стопява надолу.

25

Анонимен

преди 5 години

да, направо велика - почти всичик българи има около 600 лева, а наглеците се подиграват с нас и вадят по 5000-6000 лева заплати и бонуси. ОБразованието стана безмислено, здравепозването го съсипаха, съдът и журналистиката са креатури на ББ, пътищата ги строят и се цепят след някой друг месец, за какво величие говорим?

24

Анонимен

преди 5 години

Има ли линк към писмото ?

fallback