fallback

Мъжът, който нападна минувачи във Втори район на Париж в събота вечерта, преди да бъде ликвидиран от полицията, е викал "Алах Акбар", разказват очевидци на атаката.

Новината съобщи парижкият прокурор Франсоа Моленс, който отговаря за разследванията, свързани с тероризъм, предаде Франс прес.

Oще по темата

Случаят е предаден на антитерористичния отдел на парижката прокуратура за разследване, допълни Моленс.

Атаката се разглежда като терористичен инцидент. Разследването се води за убийство и опит за убийство" на държавни функционери по терористични подбуди.

Един човек загина при атаката. Четирима души бяха ранени.

Новинарската агенция Амак на терористичната организация Ислямска държава съобщи, че нападателят е бил воин на терористичната група, предаде Асошиейтед прес.

В съобщението на агенцията не се съобщава самоличността на нападателя, нито се привеждат доказателства в подкрепа на твърдението, че той е свързан с ИД.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Панков

преди 5 години

само *** може да вярва че,тоэи коготоси съэдал и му плащаш эа да раэорявачужда държаеа,ще иэвършва атентати встолицата на господаря си.бъдете убедени че следващият атентатще бъде в Лондон.просто трябва да се убеди народа втова че раэходите са необходими.......

33

Щирлиц

преди 5 години

Шарли ебдо къде е,липсва ми някак си?

32

Анонимен

преди 5 години

Акбара още много време ще си го възхваляват с нож и мачете в ръка докато бялото месо не се усети че е на път за кланицата.

fallback