Снимка: Reuters, архив
fallback

Индийска тийнейджърка се бори за живота си, след като е била изнасилена, залята с бензин и запалена. Информацията съобщи местната полиция, цитирана от агенция Франс прес, която отбелязва, че това е втори подобен случай за последните няколко дни в Индия.

"Момичето има изгаряния от първа степен върху 70 процента от тялото", заяви за АФП полицейски началник от окръг Пакур в щата Джаркханд.

Нападението e станало в петък, когато в същия щат бе извършено подобно нападение, което възмути обществото, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

До това води излишният консерватизъм и пуританщина и произтичащата от тях незадоволеност на мъжете. Хиндуистите трябва да покажат, че са по-цивилизовани от мюсюлманите!

14

Анонимен

преди 5 години

в обществата,където да имаш момче е най важното,а момичето е нежелано дете, е така.Не се замислят,че като порасне момчето ще му трябва жена,и откъде ще я вземе като бебетата от женски пол ги абортират

13

Анонимен

преди 5 години

Доколкото знам, там , в родината на Кама Сутра, нещата са сериозни в това отношение.Не знам за момичетата, май наистина трябва да са девствени до сватбата, но после.....За момчетата имаше информация, че имало традиция, настъпи ли полова зрелост, жената на по-голямия брат трябва да се погрижи, а ако няма-майката.После е малко сложно-кой която докачи в семейството, но не навсякъде. По-образованите са възприели европейските норми.Все пак 200 години са ги насаждали там,"демократично".

fallback