Снимка: архив, Булфото
fallback

Общ преглед
Легендата на ЦСКА Христо Стоичков се върна в спомените си, когато за първи е прекрачил прага на съблекалнята на стадион "Българска армия". Редом до Камата, който тогава е само на 19 години, са голяма част от футболистите от националния отбор на страната. Тази компания обаче не притеснява целеустременият младеж, който след години ще се превърне в най-голямата звезда на "червените".
Oще по темата


"Никога няма да забравя първия ден, когато влязох в съблекалнята на ЦСКА. Влязох в 9:00 ч. сутринта, погледнах и сигурно имаше 16-17-18 човека, които са в националния отбор. Викам си: "А сега?". Поздравих всеки, попитаха ме защо съм там, казах им: "Дошъл съм да играя футбол!", разказа Стоичков пред bTV.

Камата е категоричен, че ЦСКА отново ще се върне към победния път и ще изживее нова порция от славни години. За целта обаче футболистите трябва добре да познават историята на клуба.

"Историята на ЦСКА е в музея. Всеки футболист, който дойде да играе, е длъжен да знае историята на ЦСКА. Трябва да знае какви спортисти са играли там. Промени винаги е имало. Не можем да кажем какъв е бил ЦСКА вчера, какъв е днес и какъв ще бъде утре. Това е история! Не можем да я загърбим. Трябва да мислим за времето, когато ще бъдем отново силата, която сме били", оптимист е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

26 - Аз предпочитам да си пусна музика ида гледам мача. Не ми трябва коментатор, да ми казва, кой с какъв номер е. А и това, че трябва да слушам и публиката е прекалено ...

29

Майбах май Ганди ба

преди 5 години

Коментарите в тази статия ме превръщат в мизантроп...

28

А

преди 5 години

ЗАЩО ЛЕВСКАР ЩЕ КОМЕНТИРА МАЧОВЕТЕ НА ЦСКА,БАСТА,ПРОЯВЯВА ЛЕВСКАРЩИНА,НЕ КОМЕНТИРА РЕАЛНО МАЧА,ГОДИНИ НЕ СЛУШАМ ГОВОРА, А ПЛАЩАМ ЗА ТОВА,ЗА ТОВА Е ВИНАВНА СИНЯТА БСФС,СИНЯТА ТЕЛЕВИЗИЯ,НЯМА НИЩО РЕАЛНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА,САМО ЛЪЖА И ЗАБЛУДА,ЛЕЧКОВ И КОСТАДИНОВ,СА ФИГУРАНТИ,МАКАР ЧЕ БЯХА ДОБРИ СЕГА СА ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.

fallback