fallback

Британски лекари и политици реагираха гневно на думи на президента на САЩ Доналд Тръмп, който сравнява лондонска болница с военна зона заради престъпления, извършени с нож, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Хирургът от Кралската болница в Лондон Мартин Грифитс написа днес в "Туитър", че ще бъде "щастлив да покани г-н Тръмп" да посети болницата заедно с лондонския кмет и началника на полицията, за да научи как са били намалени престъпленията с насилие в града. Карим Брохи, друг хирург от тази болница, написа в същата социална медиа, че "е нелепо да предлагаш огнестрелни оръжия като част от решението".

Oще по темата

На заседание на Националната асоциация на огнестрелните оръжия в Далас вчера Тръмп каза, че Великобритания има строги правила за оръжия, но в една лондонска болница "навсякъде по подовете има кръв" от наранявания с нож.

Лейбъристката депутатка Сара Джоунс окачестви речта на Тръмп като позорна.

За юли е насрочено посещение на американския президент в Обединеното кралство, припомни АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

от Тексас подават

преди 6 години

Трябва да с е прави разлика между Евро Азия и Америка.В Евро Азия стотици милиони са убити зверски на бойното поле. В Северна Америка се прилага специална методика за лечение след тежко увреждане от жестока война на целия континент.Там все още има пробиви в охраната през които минават масови убиици .Обсебват въоръжени правят кървави убииства на няколко .Убитите се пращат веднага да гонят масовите убиици през измеренията.Американски уестърни показват отлично как е било в недалечното минал

9

Adolf Eichmann

преди 6 години

Когато малкия сополив брат се издръвчи на по големия какво става? Зачервен врат или по лошо. Джордж Буш младши си позволи да каже на Тони Блеър да си затвори плювалника пред микрофоните на цял свят и Британските вестници на другия ден "протестираха".... явно протестите им дадоха резултат защото Тръмп направо се гаври с Майка Териса..... споменах ли за зачервяване на вратлето?

8

ДААА

преди 6 години

В лондонските болници може да има кръв от позаклани, но живи пациенти. Нооо няма препълнени морги и погребални бюра с масово застреляни от хаховци като рижака трупове.

fallback