Снимка: архив "Булфото"
fallback

Ало измамник бе задържан в хасковски хотел след няколко последователни удари, при които успял да отмъкне около 62 000 лева от три възрастни жени.

23-годишният мъж от Айтос измъкнал солидната сума от три жени на възраст 51, 60 и 78 години. Той е действал по схемата "съдействие на полицията".

Така през миналата седмица трите жени оставили независимо една от друга общо 57 000 лв. И 2230 евро до контейнер за смет. Част от парите изхвърлили през терасата.

Два от ударите били направени само в рамките на ден. В петък той е задигнал 36 000 лв. и 230 евро само от една жертва. Жената ги хвърлила от терасата си.

Същият ден, около 11 часа, той взел 17 000 лв. от 50 годишна жена, но тя е подала сигнал в полицията едва в събота вечерта.

Последвало издирване, по време на което ало измамникът е задържан в хасковски хотел.

В него е открита много малка част от парите на потърпевшите, съобщи "Дарик".

Задържаният е на най-ниското ниво в престъпната схема, твърдят запознати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

pesho

преди 6 години

Като са *** да си мятат парите през терасата, нека им е!Малко ли казват и говорят по телевизията за този вид измами, ако го пита човек за някоя клюка веднага ще я подхванат, а пари през терасата знаят как да хвърлят!

19

Анонимен

преди 6 години

В един от епизодите на "The Simpsons"нашия човек каза- Шефе , вземи диямантената огърлица и си "затвори очите".-Аз после ще я взема от склада с доказателствата, за това не се притеснявай.

18

Анонимен

преди 6 години

В него е открита много малка част от парите на потърпевшите, съобщи "Дарик". Другата част чака да бъде открита по джобовете на задържалите го....

fallback