Снимка: Bulfoto, архив
fallback

Цвета Таскова, обвинена за трагедията на магистрала "Тракия", остава в ареста, реши Окръжният съд. При катастрофата, която стана на 13 април, загинаха шестима души и повече от 20 са ранените.

Oще по темата

Според съда Таскова не е проявила необходимата отговорност на пътя, а обвинението касае тежко престъпление с наказание над 5 години, мотивираха се магистратите. Решението не е окончателно и може да се обжалва.

Психиатри и психолози са работили с 29-годишната Цвета Таскова, защото имало данни, че може да посегне на живота си, пише "24 часа", цитирайки нейния адвокат - Георги Динев. Тя била изключително съсипана и преживявала случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Петел много смел

преди 6 години

До Анонимен Не бе Цвета е кокошката.Признала си е за несъществуващо престъпление.Вместо да каже истината, че автобуса е увеличил скоростта и леко го е подпряла от въздушната струя и после шофьора му го е забил в канавката със 130, тя вика мале убих 6 човека.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6"За кокошка няма прошка"Живота на 6 човека на кокошка ли го приравняваш?

35

Аз съм си аз

преди 6 години

До 39 - естествено, че от медиите съм чул, всички чуваме от там. Досега тя и адвокатите и не са казали дума, което е разбираемо докато тече следствието. Крие лицето си, не защото се страхува от саморазправа,защото тя е наясно, че е виновна. Ако не беше решила да се обръща по време на изпреварване на тежко возило, нямаше да се удари в него и нямаше да има жертви. Но нейната самонадеяност и самочувствие и изиграха лоша шега.Съсипа не само своя живот,а и този на невинни хора

fallback