Снимка: "24 часа"
fallback

Български тираджия катастрофирал в Италия вчера по обяд и ранил седем души.

Инцидентът е станал на магистралата А22 в област Алто Адидже, Северна Италия. Сред пострадалите има три деца, пише "24 часа“.

Според всекидневниците "Алто Адидже" и "Трентино" причина за катастрофата е внезапно спукана гума на камиона, заради което шофьорът загубил контрол над него. Изместилият се силно в лявата част на платното тир притиснал намиращата се там лека кола.

Два хеликоптера и три линейки се притекли на помощ. Ранените са откарани в болниците на Болцано и Тренто. За да бъдат измъкнати от смачканата кола обаче се наложило да бъдат използвани хидравлични ножици.

Заради инцидента движението на магистралата било блокирано за дълго, което довело и до образуването на осемкилометрови опашки от коли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

До 4

преди 6 години

Как мислиш, дали всеки шофьор е собственик на камиона, та не ти пука кой е отговорен за новите гуми на камиона и автоматично почваш да раздаваш епитети и заключения.

4

До3

преди 6 години

Не бе чичка, не си разбрал. Аз наричам ганювец всеки който се опитва да "спести" от нещо като по този начин рискува както своето здраве и живот, така и на околните. Независимо дали шофьорът или собственикът на камиона(ако са различни лица) се е проявил като ганювец.

3

До 1 и 2

преди 6 години

Вие не четете ли, не рзбирате ли или просто винаги наричате българиет ***? Тираджията не купува новите гуми, купува ги сибственика на тира, т.е. човек като вас 1 и 2, но за вас е по-евтино да се затрият хора, вместо да купите нови гуми. И разбира се всеки може да спука гума, независимо дали е немец, българин, италианец, ... т.е. всички са юнаци според един ......

fallback