Снимка: flickr
fallback

Общ преглед

Автобусът, който се преобърна на магистрала "Тракия", се е ударил в лека кола, а след това я е затиснал. Рейсът е на "Юнион Ивкони".

Общо 14 са линейките, които сме изпратили натам, катастрофата е станала на 27-ми км. на АМ "Тракия" след Траянови врата, съобщи Катя Сунгарска, говорител на Центъра за спешна помощ.

Oще по темата

Тя допълни, че има и починали в пътния ад, тепърва ще се установява състоянието на пострадалите, които ще бъдат транспортирани в болница "Света Анна" и в "Пирогов". 

Жертвите към момента са пет.

Линейки са тръгнали още от Ихтиман и Елин Пелин. Сигналът за инцидента е бил подаден на телефон 112 в 11:27 ч.

"Става въпрос за катастрофа между автобус и лек автомобил. Екипите са на място. Има много пострадали. Опитваме се да освободим от автобуса хората, които са затиснати и да ги транспортираме към близките болници в София. Спряно е насрещното движение по магистрала "Тракия", за да могат да стигнат линейките. По първоначална информация има около 20 пострадали", заяви  главният секретар на МВР Младен Маринов.

На мястото на инцидента е предприета организация от Пътна полиция за осигуряване на трасе за спешните екипи.

Движението в посока София временно е спряно, съобщиха от МВР.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

АНОНИМНА

преди 6 години

Не е минала и седмица след Великден и отново трагедия,дали е случайно,че е на петък 13 не знам,но си мисля,че сме прокълнат народ. Господ сякаш иска да накаже българите отново и отново. Сякаш 20 години преход към по-светлото бъдеще,през които се увеличи пропастта между бедни и богати в България не е достатъчно наказание.

68

РОССИЯ

преди 6 години

българите се радваха в пожара в русия сега руснаците ли да се радват за тази трагедия --руснака има широко сърце и добра душа не се радват а се безпокояват че такава европейска държава в магистралата да отнеме толкова живота от немъливост на шофиора или неравни платно по магистралата моите Съболезнования.има елна поговорка не се смей на чуждото нещастие уте може да ти се струпа на твоята глава

67

Анонимен

преди 6 години

Някой да е виждал днес петербурски?

fallback