Снимка: Булфото, архив
fallback

Трима души са загинали, а един е ранен при катастрофа на автомагистрала "Тракия", съобщиха от сливенската полиция.

Тежкият инцидент е станал около 2:30 часа тази нощ.

До него се е стигнало, след като лека кола "Рено", спряла в аварийната лента, е била ударена от "Ауди".

Инцидентът е станал на 267 километър от автомагистралата в посока град София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 6 години

Всички пишат какво е трябвало да се направи, в случай на авария и защо загиналите не са го направили. Питам - кой беше там, за да види, че не са го направили. Загиналите за млада майка с бебе и шофьорът и се е наложило да режат колата, за да извадят загиналите. В други сайтове има и снимки на колата - на хармоника е. Децата се превозват в столчета с колани, чието разкопчаване отнема време, триъгълника радко е под шофьорската седалка по мои наблюдения, а аварийната лента, НЕ е за изпреварване!

70

До 70

преди 6 години

Ти рабираш ли какво предлагаш?! Движиш се с арзрешената скорост от 120-140 км/час по магистралата и по някаква причина трябва веднага да спреш в аварийната. Според теб, трябва да намалиш скоростта до да кажем 10-20 км/час и чак тогава да отбиеш вдясно в аварийната лента, което означава в теб да се нанижат няколко коли каращи зад теб. Аварийната лента е за аварийно спиране, а не за легнали полицаи, които да направят опасно това спиране.

69

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Крайно време е пътната администрация да вземе мерки срещу коли движещи се в аварийната лента. Най-лесно и ползотворно ще е да сложат "легнали полицаи" на всеки 100метра и който иска да кара със 150км/ч да заповядат.

fallback