Снимка: архив Reuters
fallback

Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер иска да лишава от германски паспорт ислямистите с двойно гражданство, съобщи пред изданието "Вестен" днес парламентарният държавен секретар на министерството Щефан Майер, цитиран от ТАСС.

Той нарече тази мярка "първостепенна цел", като добави, че Зеехофер очаква "съответния законопроект" още в първата година на сегашното правителство.

Според държавния секретар, Зеехофер смята да добави Армения и Грузия към списъка на "страните на произход, смятани за безопасни", за да могат молбите за предоставяне на убежище от техни граждани да се разглеждат по-бързо заради големия миграционен поток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Eli

преди 6 години

До неудобни въпроси 3I vsichki tezi musulmani sa ubiti v goliamata si chast ot drugi musulmani.

28

неудобни въпроси 4

преди 6 години

До мибо; Тези които се взривяват са продукт на лабораторийте на ЦРУ и МОСАД. Това и ти го знаеш но не ти оттърва да го признаеш. САЩ сами признаха,че Талибаните, Ел Кайда и ДАЕШ са техен продукт. Ето благодарение на тези организаций се настаниха трайно в Близкия изток и експлоатират богатствата на Мюслюманите. Всичко е ясно. Ислямът е мирна религия. Според Исляма да убиеш човек значи си убил цялото човечество-толкова е грях.Но за истинския Мюслюманин, не отзи от инкубатора на ЦРУ и МОСАД.

27

Анонимен

преди 6 години

До чичо Гошо от Анонимен 24; "Чичо Гошо" имам други намерения за полумесеца. До нея ще поставя и звездата.Стават изключителна компинация-повярвай ми. Когато ги видиш да се веят над къщата ти и ти сам ще се увериш , че е така. Но този път няма да повторим историческата си грешка от 1399-1912 г. От "Чичо Гошо " и помен няма да остане. Повярвай ми. С или без полумесеца и звездата вие сте свършили. Изчезвате. След около 50 години просто няма да ви има. А земята ще се казва ЧИНГЕНИСТАН.Хахахахахахаха

fallback