Снимка: Twitter
fallback

Министерството на външните работи /МВнР/ няма данни за пострадали български граждани при инцидента в Мюнстер, при който ван се вряза в група пешеходци. Това съобщиха от пресслужбата на МВнР.

Oще по темата

Дипломатите ни в посолството в Берлин и в генералното консулство във Франкфурт са във връзка с властите и са помолили да бъдат информирани веднага в случай, че има пострадали наши сънародници.

Съгласно германското законодателство лични данни на пострадали български граждани може да бъдат предадени на българските власти само при изразена от тях изрична молба.

Български граждани, които желаят да получат информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го направят на дежурните телефони на посолството в Берлин: +49 30 201 0922; +49 176 122 99 190 и на генералното ни консулство във Франкфурт на Майн: +49 69 509 278 13 10.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Miro

преди 6 години

Заглавието ми напомня на една песен на cranberries - zombie. Там точно се пее "But, you see it's not me It's not my family. Kaкво значи късмет, за бога, хора са загинали... какво като не са българи... *** заглавия.....

16

Анонимен

преди 6 години

Тероризмът не признава българи,мългари.

15

Анонимен

преди 6 години

Какъв мизерен живот е това в събота вечер да триеш постове за заплатка от жълти стотинки.Боже какво са прегрешили предците ти та Господ те е назал ТАКА?!

fallback