Снимка: архив "Булфото"
fallback

Възрастна жена е била ограбена снощи, докато вървяла по тъмно по улицата. Жената останала без 40 000 лева, които носела в дамската си чанта.

Това стана ясно от съобщение на Окръжна прокуратура – Благоевград, която води досъдебно производство по сигнала за грабеж.

Пострадалата жена е на 69 години.

Около 21 ч. снощи, в района на ул. "Г.С.Раковски" в Благоевград, две непознати лица нападнали жената и издърпали дамска чанта от ръцете й. В нея имало около четиридесет хиляди лева, мобилен телефон и лични документи, съобщи прокуратурата, цитирана от БТА.

Разследването по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

Жената се бояла, че децата й ще я оберат и си носела спестяванията със себе си! Една колежка си носеше и миксера в чантата, боеше се, че сина й ще го продаде.

30

Пепи

преди 6 години

Били бедни пенсионерите, щом бабите се разхождат с 40 бона, колко ли имат старците. Я глейте по ТВ всеки ден ги дават как най редовно търкат билетчета, пък и пичелят големите хилядарки. Тая баба от тия ще да е била.

29

Анонимен

преди 6 години

А какво е правила с толкова пари в чантата си? Едва ли е отивала да ги внесе в банката по това време. Работата малко намирисва. Да не се окаже, че я тя, я някой син или дъщеря се занимават с нещо незаконно и са и дали парите, с идеята, че възрастните хора по-малко бият на очи и полицията няма да предполага, че една, на пръв поглед, редова пенсионерка носи толкова пари в себе си. Моята баба определено не се разхожда вечер с хиляди в чантата си.

fallback