Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Bulgaria ON AIR показа най-малкия гвардеец в България, оказа се - тригодишният Никола си има двойник във Великобритания. Мечтата на едно 4-годишно момченце се сбъдна – защо и как - разказваме сега.

Oще по темата

Мечтата на малкия Маршал Скот е да бъде гвардеец на кралицата. Той се сдобива с пълна униформа и гордо я облича за четвъртия си рожден си ден, когато разбира, че родителите му ще го заведат в британския замък Уиндзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

чичо Аноним

преди 6 години

До Анонимчо Прав си за мечтата на малкия Цвъки - той я постигна и сега е главен близач в републиката. След топките на краварите подхвана и *** на баба си Тереза Мей. От усърдието езика му порасна прекомерно много и се чудя къде го крие в тази малка злобна устичка

10

Анонимчо

преди 6 години

А мечтата на малкия Цвъки е да ближи топките на краварите. На този етап мечтата му е осъществена и той се справя много добре.

9

Анонимен

преди 6 години

Така е в страната, която не е ратифицирала Истанбулската конвенция, докато в Швеция в тази възраст дори пола не им знаят и ги обличат ту в роклички, ту в панталонки, та да си били избрали сами пола.

fallback