Снимка: Reuters
fallback

Руският президент Владимир Путин, който се бори за нов мандат, упражни правото си на глас. Той обяви, че ще смята за успех всеки процент от гласовете, който му дава право да изпълнява задълженията на президент, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Oще по темата

Путин заяви това в избирателната си секция в отговор на въпрос какъв е резултатът, който ще смята за успешен за себе си. "Всеки, който дава право да се изпълнява длъжността на президент", отвърна той.

Путин гласува в избирателен участък в сграда на Руската академия на науките, където гласува и на предишните избори през 2012 г.

Отговаряйки на други въпроси, той изрази увереност в правилността на програмата, която предлага за развитието на страната, и каза, че днес е в "работно настроение", защото му предстоят няколко работни срещи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Към 46 анонимен

преди 6 години

БСП поне са слугисамо на Кремъл. Що не кажеш нещо за Боцо,който е слуга на МНОГО господари.Големи нещастници сте това боцопитеците..

66

Анонимен

преди 6 години

61 пише: Днес целият западен свят е в траур.Добавям: и от мъка и безизходица организира и проведе масова хакерска атака срещу ЦИК на РФ.

65

Анонимен

преди 6 години

До Зная"Зная" си е 100 процентов предател. Чудя се как може да има такива хора в Бг.

fallback