Снимка: архив, Булфото
fallback

64-годишен мъж е задържан за блудствени действия с 8-годишно дете, съобщиха от Прокуратурата.

Гнусната гавра била извършена на 13 март, около 19 часа вечерта, на етажна площадка на кооперация в столичния жк "Връбница 2".

Тогава Димитър Радославов приклещил 8 годишната И. и извършил с нея непристойни действия, уточняват от държавното обвинение.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Радославов за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

Зверство еАма ако детето е ромска булка,смятат го за " културна особеност"На 12 години не е по- голямо, а ги женят поголовно.

8

ПОразени милиони дец

преди 6 години

Педофилските камери инсталирани в училища,градини и ясли увреждат тежко децата.една от целите е срив на имунна система и заразяване с *** вкл в очите.пострадали са десетки хиляди учители..НАгло престъпаната техника внедрена НЕЗАКОННО Подържа системи за индивидуално следене обемно сканиране и увреждане поименно на милиони жертви едновременно..Следят и центрират както *** така и био импланти ,микро и нано скенери и чипове подавани на децата с цел трайни нелечими увреждания..

7

Внимателно

преди 6 години

МНого да се внимава с набеждаването на Мъже за ласки с момичета..В много държави природата ползва мъже за лекуване на бъдещи човешки майки с ласки вкл с специално изработена лечебна семенна течност.Ухажването е подсъзнателно внушено.обикновенно се оказва че бъдещите човешки майки имат *** в полови органи ..страшни ***..лекуват се с мъжки ласки от древноста.. тежко са пострадали много региони от древни жестоко вредни оръжия .Имало е региони с милиони убити от нано форми на ***..П

fallback