Издирването продължава. Снимка: архив, Булфото
fallback

Висш служител на МВР е изчезнал край Роман. В неделната утрин, в дере над река Искър, е намерен катастрофирал "Фолксваген Голф", в който не е открит никой.

По неофициална информация колата е паднала около 4 часа нощес, но е била открита едва след 9 часа сутринта.

Предполага се, че е идвала от близкото село Хубавене, когато по неясни на този етап причини е напуснала пътя и скочила в дълбокото дере край реката, съобщи "Монитор".

В лекия автомобил са открити телефонът и документите на Петър Петров, който работи на висш пост в Министерство на вътрешните работи в столицата. Младежът е от Роман и в близки родствени връзки с арестувания за корупция в ДАИ общински шеф Тихомир Вълчев.

Бащата на изчезналия полицай е таксиметров шофьор, а майката работи в банков клон.

Веднага след като е открит катастрофиралия автомобил, целият наличен състав на районното полицейско управление в Роман е бил вдигнат под тревога. Започнало е мащабно издирване на Петър, като в него се включили и членовете на ловно-рибарското дружество.

Малко след това под моста било открито якето на изчезналия мъж. Около обед в града пристигнал и екип водолази от Монтана, който се включил в претърсването на реката. В късните часове всички, които участвали в издирването, заминали към близките села Радовене и Кунино, които са в долното течение на Искър.

На този етап няма никаква официална информация за самия инцидент и спасителната операция. Полицията тепърва ще изяснява какво се е случило край Роман и причините за изчезването на колегата им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 години

Так е като полицията получава сигнал 1часа пък отиват да да раследват чак в 8часа поспалиса да мислят по трезво евла на тия полицаи в роман

34

ДИЛЯНА МАРКОСЯН

преди 6 години

- ЧЕТА И СЕ ГНЕВА...ЩО ЗА МЛАДЕЖИ, ЩО ЗА ХОРА СМЕ? ИМА ЛИ НЯКОЙ ЗАСТРАХОВКА ОТ ВАС ЗЛОБАРИ ЗА " ДОБРА СЪДБА"? АКО МЕДИЙ И ДР.САЙТОВЕ НИ ПОДНАСЯТ ПРЕИНАЧЕНА ИНФОРМАЦИЯ, НУЖНО ЛИ Е ДА СЕ ХВАЩАМЕ, КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА И ДА ПОРОЧИМ ТОЗИ МЛАДЕЖ? ВСЕКИ В ЖИВОТА СИ ДОПУСКА ГРЕШКИ ТАКА , ЧЕ И В СЛУЧАЯ.. УБИ ЛИ НЯКОЙ ТОЗИ МЛАДЕЖ, НАРАНИ ЛИ НЯКОЙ ??? ПОСПРЕТЕ ХОРА, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ТОГАВА МИНЕТЕ В ЗЛОБНАТА ОКОЛНОСТ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, СЪДБАТА ЩЕ ВИ БЛЪСНЕ!

33

Зайко Скокливко

преди 6 години

Как ги правят тия голфове бре, кат видят мост и скачат?Иначе тя работата е ясна - младеж с гоуф висш шеф в МВР а чичо му общински шеф на ДАИ обвинен в корупция.И този е хванал по широкия път .... за пари ли бате, за много ли....

fallback