Снимка: Bulfoto, архив
fallback

Пореден обир и побой над възрастен човек е регистриран в полицията. Тийнейджър от Варна е нападнал и обрал 78-годишен пенсионер в дома му в село Житница.

Непълнолетният вандал е задържан, а старецът е прегледан в болница. Той няма травми въпреки шамарите, които е отнесъл.

На 7-и март късно вечерта възрастният мъж, който живеел сам, подал сигнал на 112, че неизвестен за него младеж е нахлул в дома му и след заплахи и удари му откраднал наличните 350 лева и други вещи, след което е избягал.

Полицаите бързо успели да стигнат до крадеца и ден по-късно е задържан. Той бил добре познат на разследващите, защото имал няколко регистрации в МВР за подобни престъпления.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на Районна прокуратура – Провадия.

Откраднатите вещи са намерени и иззети. На момчето е повдигнато обвинение, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Ако беше етническо българче, щяха да съобщят трите му имена, адреса, а също и какво, и къде работят родителите му, а то в кое училище учи!

17

Да получи и шамари -

преди 6 години

- толкова, колкото е ударило то на стареца, но умножени по 10.Също и спиране на всякакви соц. помощи за семейството му и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да върнат до стотинка, при това с лихвите (или да отработят), парите, които са получили като детски надбавки и всякакви други помощи за това дете, както и майчинските, ползвани от майка му, докато е била бременна с него и после го е отглеждала!Ние късаме тези пари от залъка си, за да има бъдещи достойни граждани, а не за да се развъждат престъпници!

16

Анонимен

преди 6 години

Войната на избирателите на ГЕРБ срещу народа на България продължава.

fallback