Снимка: Reuters
fallback

Руският президент Владимир Путин отправи поздравление до българския си колега Румен Радев и българския народ по случай 140-годишнината от Освобождението.

"В тези дни си спомняме за подвизите на руските воини и българските опълченци, сражавали се рамо до рамо на Шипка и край Плевен. Благодарение на тяхното мъжество, издръжливост и самоотверженост, беше възстановена древната българска държавност", пише Путин, цитиран от bTV.

Той пожелава на българите благополучие и изразява увереност, че "общите исторически традиции, здравите връзки на дружба и взаимопомощ, културната и духовна близост и занапред ще са надеждна основа за развитие на многопластово сътрудничество между нашите страни". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

458

Анонимен

преди 6 години

До Чужденец затова мужиците като влизат в Българско се хващат за главата колко добри стопанства имаме а те са гладни въшки

457

Чужденец

преди 6 години

България през отоманско робство:1.Няма пари2.Няма образование 3.Няма човечествоБългария през времето на СССР:1.Няма Богатство, но ниво на живот е от най високите на балканите. 2.Има високо образование 3.Развива човечество и култура. България през Димо-крадия:1.Има Богати но и много бедни2. образованието струва... 3. Развива простотия и проституция. Благодарност не е нещо лошо.

456

допинг

преди 6 години

А ние поздравяваме Путин (и чугунените *** от задунайская губерния) за златния медал от зимната олимпиада!

fallback