Архив: Булфото
fallback

Служител на Агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) е с наранявания в областта на лицето след нанесен му побой, съобщиха от полицията в Бургас. Сигнал за побоя е получен вчера около 20:00 часа.

Съобщено е за инцидент в района на езерото Мандра, възникнал в близост до цех за риба, разположен в края на к-с "Меден Рудник". Екип на Агенцията проверявал сигнал за бракониерски улов на риба в езерото.

Докато колегите на служителя били в езерото, той е нападнат, бит с юмруци и ритан в тялото от няколко мъже, след което нападателите избягали.

Докато разговаряли с пострадалия, полицаите видели, че в близост преминава лек автомобил "Лада Нива" с бургаска регистрация, чийто водач не спрял на сигнал, а увеличил скоростта си, опитвайки да избяга.

След кратко преследване "Ладата" е спряна, установено е, че шофьорът е криминално проявен 32-годишен мъж от Бургас. Водачът е тестван за употреба на алкохол, дрегерът отчел - 1.01 промила.

Тестван е и за употреба на наркотични вещества, апаратът показал наличие на кокаин, амфетамин и метамфетамин. Мъжът отказал да даде кръв за химичен анализ.

При извършената проверка на "Лада"-та е установено, че с него се придвижвали и 39-годишният криминално проявен мъж от село Твърдица и 17-годишният му син с инициали. Тримата са разпознати от потърпевшия държавен служител като извършители на побоя.

Задържани са със заповеди за 24 часа в ареста. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

грешка???

преди 6 години

сина му бил с инициали?!?!!!..о.к.

11

БХК

преди 6 години

За държавния служител - наказание. И не е имало никакъв побой - било е неизбежна самоотбрана, защото се е опитал да им вземе рибата, предназначена за шведчетата. После пък хората взели че се притеснили, та малко си пийнали за кураж...Та така.

10

Бай Иван

преди 6 години

Ако се реагира срещу подобни ***,както снощи срещу крадеца на фарове ,редът в държавата ще се възстанови за нула време 2000-3000 рецидивисти *** да им се пусне куршум зад тила и всичко ще е точно ,Стамболов така е преборил престъпността навремето ;) !!!!

fallback