Снимка: Wikipedia
fallback

Има множество нарушения на правата на собствениците на апартаменти в жилищните блокове. Именно парирането им е целта на нашата организация.

Това посочи в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Павел Миланов, председател на Асоциацията за регулиране на отношенията в етажната собственост.

Гостът в студиото даде и пример за конкретно нарушение – даден клиент смята, че е рекетиран, тъй като живее в блок с 12 апартамента, 10 от които са заети, като собствениците на другите апартаменти правят постоянно и, според него, без причина ремонти.

Именно при такива случаи се намесват организации като председателстваната от събеседника в предаването.

Как можем да си потърсим правата при подобен род нарушения?

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

:)))

преди 6 години

Преди години имахме един съсед идЕот у когото цял ден е тишина и към 11.30/00.00 се присети да закове някой и друг пирон И после пак тишина.

16

Joko

преди 6 години

До 16И 2000 евро/м2 ще станат ! То цялта селения се пресели в Софето!Гледам ги едни младоци със сакенца... ама им стоят като наменали ямурлуци !

15

Анонимен

преди 6 години

Съдят един, че е пребил съседа си.-Защо го преби?-Ами вижте, той е фен на ремонтите. Вечно нещо стърже, нещо пробива... Снощи се прибирам от работа и го гледам пред входа с приятели. Честитят му рождения ден и му дават една кутия. Честитих му и аз, качихме се в асансьора и той си отвори подаръка. И като видях, че са му подарили нова бормашина... не издържах и го пребих!

fallback