Снимка: Facebook
fallback

Промоутърската компания "Зауерланд", към чийто тим се боксира Кубрат Пулев, е пред фалит, обявиха медиите в Германия.

Тя има големи финансови проблеми и за целта е намалила разходите драстично. Преместила е своя офис от Берлин в Хамбург и шефовете й обмислят да се откажат от зала "Макс Шмелинг", където наемът е много висок.

Като една от мерките се предлага боксьорите да плащат лично на своите треньори. С последното не е съгласен и наставникът на Кобрата Ули Вегнер.

Преди няколко месеца Кубрат намекна, че може да се раздели със "Зауерланд" и да потърси промоутъри в САЩ, където боксът е много по-комерсиален.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Bobi123

преди 6 години

Този пишман боксьор не е интересен след като се бие само с разни лузъри. Срещна се само с един истински боксьор - Кличко, който го наби и от тогава нашият фукльо не става за нищо! Чудя се само на баламите, дето си дадоха паричките да гледат "мача" му с нигерийския ***! Повече никой нормален боксьор няма да си губи времето с него!!!

17

Анонимен

преди 6 години

До всички всезнайковци, Да ви питам знаете ли защо братя Ключко не играеха пред американска публика? Тези които разбират от бокс и гледат бокс знаят, а именно защото въпреки че са успешни кариеристи те не и играят зрелищен бокс, а амиреканските рекламодатели дават пари само за зрелища и респективно ако не си зрелищен няма как да стане. Витали беше сравнително зрелищен, но и той не се доказа пред американците, колкото до Кубрат,той изкара най-доброто от Влад на мача и затова му предложиха от HBО

16

Анонимен

преди 6 години

Абе, като Кубрат ви е антипатичен, като е слабак, като е страхливец, като е не можещ, защо му обръщате толкова внимание, а? Ааа... защото му завидяхте ли или защото вие сте по-големи, по-можещи, по-успешни? Едни кап=ути сте, това сте вие, видели какво е секс, ама нищо не усетили!

fallback