Снимка: Агенция "Митници", архив
fallback

Майка и дъщеря с едно и също име за пореден път са били хванати при опит да изнесат от голям супермаркет в Сливен скрита в дрехите им скъпа козметика, съобщиха от МВР.

50-годишната Минка П. и 18-годишната й дъщеря Минка К. са били спипани от охранителите по обяд на Свети Валентин да мишкуват из щандовете на местния "Кауфланд".

При претърсването в сутиените на двете мургавелки били открити парфюми и кремове за близо 1500 лв., а от бикините на по-младата полицайка извадила флакон за около 300 лв.

Това е второто залавяне на чевръстите крадли за последните 10 дни. През миналата година двойката имала истински рекорд от удари. На няколко пъти жените използвали пеленаче, взето "в заем" от тяхна родственица, за да маскират набезите си, припомня "Монитор".

В хода на досъдебното производство по безспорен начин се установило, че "двете Минки" са редовни "доставчици" на улични търговци в ромския квартал "Надежда". Този път е образувано досъдебно производство, очаква се те най-после да получат и ефективни наказания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Бай Ху

преди 6 години

Малко се БИЕ в тая държава.

16

БХК

преди 6 години

Устъйти ги дицата бре, те гладни, нема пари, нема работа, ногу права имат!

15

Анонимен

преди 6 години

Двете Минки по бикинкиНадежда Студио Козметикс

fallback