Снимка: flickr
fallback

Култовото германско возило "Голф" затвърждава позицията си на неофициалната емблема на миньорския град Перник.

Оказва се, че там най-търсената и предлаганата стока в сайтовете за безплатни обяви е именно този автомобил, като офертите за него са скочили с цели 40% за година.

Във Видин пък основно имат нужда от лодки, каравани и билети за концерти и различни събития. Така, въпреки че регионът се слави като най-бедния в Европа, то явно живеещите там имат доста свободно време, което да запълват. Това показва статистиката на една от най-големите онлайн платформи за покупко-продажби у нас.

Столичани основно ровят из нета, за да си търсят работа, което е продиктувано от по-доброто заплащане и повечето свободни позиции на пазара на труда.

Въпреки това в София основните артикули, които се пускат за продан, са дрехи.

"Търсенето определя предлагането" важи в пълна сила за Плевен. Там хората сърфират из нета основно за да търсят препитание, но и основните обяви, които се пускат са за свободни позиции.

В момента там бизнесът се нуждае от хора, които да работят като офис асистенти, в автосервизи и в цветарски магазини.

Работодател дори предлага заплата между 1000 и 5000 лева, ако сте специалист в международното ДДС възстановяване.

Гражданите на Велико Търново пък определено са естети и обръщат внимание на себе си и дома си. Хората там предлагат както нови дрехи, така и втора употреба, но основното търсене е за нещица свързани с дома и градината – мебели, пердета, килими и всякакъв вид посуда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Дизела

преди 6 години

,Кво му е на голфа бе.Една 110-ка дизел ще зарови всичките ви нови извращенния на новото автомобилостроене

94

До шопа

преди 6 години

Не си богат шопе,бедняк си затова караш трошляци н-та ръка.Богатите карат нови автомобили и не им дреме,че струват 40000 или 100000.Имат пари и могат да си ги подменят като им стане скучно да ги карат.Разликата между бедняка и богаташа е в начина на мислене-бедняка гледа да спести/икономиса щото няма.Икономията е майка на мизерията.А богатия обратно на бедняка парадира със скъпи престижни и НОВИ вещи,а старите захабени и морално стари вещи ги продава на бедняците.Дано един ден и ти да забогатееш

93

Анонимен

преди 6 години

Sory, ама неразбрах КАКАВИ КОЛИ КАРАМЕ? Дрехи в този и онзи град, дриги си търсят работа добре.А в перник търсят 'голфу' , добре ......и К'ВИ КОЛИ КАРСМЕ?

fallback