Снимка: Булфото, архив

Мъж на 61 години, известен на полицията, е арестуван, след като пребил до смърт приятелката си.

Самият той се обадил в полицията вчера в 10:30 часа и съобщил, че жената, с която е живеел на семейни начала, е починала.

В дома на ул "Щерю Вапцаров" полицаите са установили, че по тялото на мъртвата 38-годишна жена има синини. Назначената аутопсия е потвърдила насилствената смърт.

Според събраните данни мъжът е счупил черепа на жената, докато я е биел.

В петък жената направила забележка на мъжа си заради висока музика. Той отказал да я намали, а тя го ритнала в устата. После мъжът започнал да я налага с юмруци.

Извършителят е бил познат на органите на реда. Той е задържан за 24 часа.

В досието му фигурират няколко закани за убийство, занимавал се е и с незаконни взривни материали. Според запознати, той е с психически отклонения, пише "Дарик".

Криминалистите са образували досъдебно производство за смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено причинена телесна повреда.

Коментари Напиши коментар

43

§

преди 4 години

Между другото това ако са некви мангустанци (тюрки), тва се води "културни особености" и си е нормално за тех, пък и се толерира и капсулира от републиката на сдс и бсп.

42

:

преди 4 години

Супер, престъпността е на колене, държавата върви нагоре и напред, да увеличите хубаво заплатите на фуражките, да наградите съдиите, а на тоя му дайте една условна, другия път пак ще е "познат на органите на реда" и давайте всички такива случаи, всички убийства требе ги знаеме !

41

Анонимен

преди 4 години

така става, когато има истанбулска конвенция