Снимка: МВР
fallback

За общодържавно издирване е обявен 56-годишният Росен Желев Ангелов, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Мъжът е търсен във връзка с шесторното убийство, извършено в Нови Искър.

Има вероятност той да е въоръжен и опасен, съобщават още от полицията.

Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

Информация може да се подава дори по Фейсбук, каза пред журналисти зам.-шефът на СДВР старши комисар д-р Антон Златанов.

Той помоли хората да внимават, ако случайно срещнат Росен Ангелов и да се отдалечат на безопасно разстояние.

Ангелов е лежал в затвора през 80-те години на миналия век за педофилия, изнасилване, блудства и други сексуални престъпления, пише "24 часа".

Преди десетина години той е живял в Нови Искър.

Според събраната информация мъжът е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите  – Кети Кюхова. Предполага се, че мотивът му за жестокото престъпление е ревност.

Oще по темата

Другите жертви са Неделчо Юнаков, синът му Георги Юнаков, Еленка Бурджиева, майка на Кети, Нанси Иванова, дъщеря на Кети и приятелят на Нанси - Боби.

За издирвания Росен Ангелов се знае също, че е добър планинар.

Над десет часа продължава специализираната акция на МВР в района на село Луково във връзка с шесторното убийство.

Извършителят се издирва и с хеликоптер, който лети над вилната зона в Луково.

Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината, където се извършват и процесуално-следствени действия. По информация на bTV именно там се намира къщата, в която е живял или се е укривал извършителят на тежкото престъпление.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

439

Анонимен

преди 6 години

И аз мисля, че на това момче Георги не му е чиста работата. Млад човек да се набута сам в лудницата да работи...има нещо и във вида му, което ме притеснява - не знам дали е ниското му чело, голямата му долна челюст - все признаци за примитивизъм...А коя е майката на Георги, някой знае ли нещо за нея?Да не се окаже, че е някоя жена с психични отклонения и Георги да е наследил нещо от нея!... Ами братът и сестрата на Неделчо защо мълчат?Явно им е забранено да говорят на този етап...

438

Анонимен

преди 6 години

Ходи после да обясняваш, че нямаш сестра...

437

Анонимен

преди 6 години

Интересно, как медии, министри, полицаи и коментиращите .... издават присъди и слагат етикети! Убиеца, касапина, ..... бе спрете се бе хора! Всеки клепа, маскари ... на първа страница "убиец", а пък после - не било вярно, ама на кой му пука.... Ужас, днешните медии са опасни за хората! Пълна диващина!

fallback