Снимка: Булфото
fallback

Избитото семейство в Нови Искър се е нанесло в къщата, където се е разиграла трагедията, преди само 8 месеца. Имотът е купен заедно с още една сграда, хангар и парцел през април за сумата от 127 000 лева, показа проверка на "Монитор".

Oще по темата

Покупката е направена от убития баща Неделчо и издирваната от МВР майка Кети Кюхова. За нея стана ясно, че е избягала с джип Х5 от местопрестъплението.

Всички петима души, намерени мъртви в къща в Нови Искър, са застреляни с по един куршум, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Убитите са баща, неговият син, дъщерята от предишен брак на втората му съпруга, нейното гадже и бабата на
момичето. Застреляно е било дори домашното куче - немска овчарка.

Убитото момиче се казва Нанси, нейното гадже е Боби, а синът на убития баща е Георги. Майката на Нанси – Кети Кюхова, пък е обявена за издирване.

Появи се и информация, че следата, по която полицията работи е, че бащата е убил всички и се е самоубил. Същата версия бе лансирана и във Facebook от познати на семейството.

"За жалост е вярно. Убиецът е бил бащата на Нанси. Убитите са Боби, Нанси, Георги, бабата на Боби и бащата на Нанси, който се е самоубил, след като ги е удушил. Да почиват в мир!", написа в групата във Facebook на Нови Искър потребителка на име Лени Раленкова.

По информация на съседите Кети Николова е изчезнала преди масовото убийство. Жената се придвижва с джип БМВ Х 5, който липсва от къщата в Нови Искър.

Кети Кюхова е била в променливи отношения с близките на приятеля си Неделчо. Възможно е жената да е извършител на убийствата или да е станала свидетел на кървавата касапница, гласят различни версии. Тя обаче не се е появила, нито се е свързала с полицията до този момент.

Има и версия Кети да е била убита първо и трупът й - скрит.

Появи се и малко вероятната версия грабители да са избили всички, започвайки от кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

хамалин

преди 6 години

При 1800 опериращи банди с килъри в цялата държава най вероятната версия е майката е била трениран убиец ,избила собственоръчно петчленно-семейство ведно с кучето,което вероятно лично е гледала и хранила до вчера.Настоящето МВР Следствие и Прокуратура в България са съставени от освидетелствани ДEБUЛИ

66

Петърчо

преди 6 години

Никъде не пише че полицията твърди че е самоубийство и че оръжието липсва. Това са неща написани някъде из фейсбук от хора които освен да са свидетели не могат да знаят какво точно се е случило. Но кой да чете и мисли? Полицията е длъжна да провери всички версии как е възможно да е станало убийството и тази със убийство+самоубийство също трябва да се провери. Когато си вършат работата викате некадърни са а когато не същото. Толкова за разбиращите от всичко. Аман от тях.

65

ФостатаНаВарг

преди 6 години

Отново самоубийство, без да има оръжие на мястото на самоубийството. Това само МВР пикчърс може да го измисли. Клетите куки са толкова ***.и сценаристи, че и вече и децата по градинките не могат да излъжат.

fallback