Снимка: архив Reuters
fallback

54-годишният Стоян Ненчев от пловдивското село Черноземен е починал най-вероятно от инфаркт, а не вследствие на удара с чиния по главата, нанесен от съпругата му. Мъжът е имал сърдечно заболяване и атрофирал от алкохол черен дроб, съобщиха съдебни медици от Пловдив.

Oще по темата

На Нова година отново бил почерпен и съпругата му Димитринка му вдигнала скандал. юВ разгара на кавгата 44-годишната жена грабнала чиния и ударила с нея пияния си мъж. Той си легнал, а на 1 януари бил открит мъртъв, пише "24 часа".

От районната прокуратура в Пловдив потвърдиха, че няма причинно-следствена връзка между раната на главата и кончината на Ненчев. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

Този е бил от"добрите"пиандури,примерно на мен баща ми като се напиеше у нас всички бяхме по ниски от тревата защото си беше ненормалник и шамареше Мама със и без причиа *** му с ***,а тази му вдигнала луд скандал,даже го ударила с чиния и то без последствия за нея?То май тя е била "мъжа" в къщата,да взвмат разследващите да се поразровят малко да се води що за стока е била пък тя.Може тя да го е тормозела,а той да си е бил добряк човек и от нерви да се е пропил.Само спекулирам но все пак

21

))))))))))))))

преди 6 години

До Пиер БушонПиер Бушон беше някъв французин от конкурсите за красота. Мутрите го бяха помляли от бой в София някъде 90-те :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Стана нарицателно!

20

Анонимен

преди 6 години

Само да питам защо така няма омразни коментари към жената? Дори някой я съжеляват. Я да си предтставим алтернативно заглавие: Зверство.След новогодишен банкет 44 годишна жена издъхна след като била брутално пребита с чиния от мъжа си.........Колко ли коментара щеше да има сега...? Колко ли щяха да пишат, че тоя трябва да умре и т.н. Обаче първо жертвата е мъж( пф голяма рабора),даже и пиянка(ха през оная ми работа е),а удъра с чиния.......какъв удър бе? То тВа нЯа нииищУ обШТУ

fallback