Владимир Путин. Снимка: БТА
fallback

Вчерашната експлозия на самоделно взривно устройство в супермаркет в Санкт Петербург, при която бяха ранени 13 души, е терористичен акт. Това заяви днес президентът на страната Владимир Путин, цитиран от Франс прес.

"Вчера в Санкт Петербург бе извършен терористичен акт", заяви Путин на церемония в Кремъл по връчване на отличия на руски военни, участвали в сирийската операция на Москва.

Oще по темата

Държавният глава съобщи, че е наредил на шефа на Федералната служба за сигурност при залавяне на престъпниците да се спазва законът, "но при заплаха за живота и здравето на наши служители, наши офицери, да се действа решително, да не се вземат никакви пленници, бандитите да се ликвидират на място", отбелязва ТАСС.

Русия даде решаващ принос за разгрома на терористите в Сирия, изтъкна Владимир Путин, връчвайки държавни награди на военни, проявили се по време на операцията в близкоизточната държава.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

А&#108

преди 4 години

Перезвоните мне пожалуйста 8(812)642-29-99 Антон.

86

разликата

преди 6 години

Путин само дето не е къдрав като Кадафито

85

Това ми хареса!

преди 6 години

Това е дело на Путин:1. Взрива е слаб - да рани хора, не и да ги убива - предупреждава руснаците, но не иска да им разваля празниците с трагедия.2. Ще открият бързо терористите и ще ги ликвидират, разбира се. Те ще са мюсюлмани, от някоя бивша република на СССР.3. Ще има щастлив край за народа и правилни избори за Путин.4. Водката ще поевтинее. Одеколоните - тоже.Егати плоския сериал дето го играят всеки път преди избори :)))

fallback