Снимка: Кадър bTV
fallback

Златни накити, скрити в червени чушки. Кокаин в бутилки вино и марихуана – в коледни картички. Това са само част от куриозните случаи на контрабанда, заловена от митничарите.

В складовете на митниците човек може да се натъкнете на всякакви контрабандни неща, съобщи btv.

Като например скейтборд, платове, кашони с детски обувки, които се складират, докато приключат административните производства срещу хората, които са се опитали да ги внесат без да ги декларират.

Най-изобретателните контрабандисти всъщност са наркотрафикантите.

В бутилка вино е открит разтворен кокаин.

По Коледа на летището често намират писма и картички с... изненада.

В картички от фрау Меркел и господин Путин за получатели в София са открити между 3 и 10 грама марихуана – пликчетата с трева са залепени върху картичките.

Намира се и кокаин, импрегниран в писма или в шевовете на дънки. Това са сред най-трудните за хващане пратки.

Сред странните находки е препариран лъв, който ужасно изплашил митничарите на Капитан Андреево, защото помислили, че е жив. Също червени чушки, пълни със злато.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Само питам

преди 6 години

Давам жокер - замазвам оченца.

3

Замазване на оченца

преди 6 години

По голямата част от заловените пратки служат за заблуда. Да не говорим че най едрите играчи не може да ги пипне никой защото реално цялата държава е във задния им джоб.Например какво стана след като се разкри факта че се изпозват правителствени самолети за контрабанда на оръжие произведено в България? Нищо, потулиха случая.Сега продължаваме да доставяме оръжие на терористите в близкия изток и Африка. После същите тия напират към Европа и ние се чудим как да ги спрем и харчим милиони.

2

Анонимен

преди 6 години

Много ми е смешно как митницата се хвали- "В бутилка вино е открит разтворен кокаин", ами открит е защото сте получили сигнал, а не защото разполагате с някаква техника за засичане. Това, че се хвалите означава, че сте заловили само една пратка през тази година по тази схема и сте пропуснали стотици.

fallback