Снимка: visualhunt.com
fallback

Неизвестен инвеститор или група от инвеститори са направили залог за 1 млн. долара, че биткойнът ще поскъпне до края на следващата година до 50 000 долара - близо три пъти над текущите цени според фючърсните и спот пазарите на водещата криптовалута, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", цитиран от БНР.

Oще по темата

Ежедневни записи за търговия, публикувани в сряда вечерта от LedgerX, стартиращ електронен пазар за биткойн деривати, показват, че неидентифициран търговец или група от търговци са закупили биткойн "кол" опции (право за покупка на биткойн в бъдеще на дадена цена) с падеж през декември догодина.

Самият залог е за "кол опции" в цена на биткойн от 50 000 щатски долара, като подобен залог е първият по рода си на борсата LedgerX.

За тези биткойн опции са били платени малко под 1 млн. долара в рамките на последните 24 часа, като не е ясно дали става въпрос за една, или пък за няколко търговски сделки.

Към момента един биткойн се търгува за 16 844 долара, а дали ще стигне до космическите висини от 50 хиляди, ще разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 6 години

То кое ли не скача та това ли.Както и да е бажанака и братовчеда се икономисват бажанал благодари на момето за кпмпанията мацка е ше разърдиш любовноцата

104

Анонимен

преди 6 години

Биткойните са базирани на т.нар. peer-to-peer- мрежи, т.е . на равноправните мрежи, а не на сървърно базираните мрежи(на мрежите, построени на модела клиент-сървър), така че..................всеки може да си опита късмета.

103

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРОКОРЕЙСКИ ХАКЕРИ ОПРАЗНИЛИ ХИЛЯДИ СМЕТКИ В БИТКОЙНИ НА ЮЖНОКОРЕЙЦИ.ТАКА РЕШАВАТ ВАЛУТНИЯ ПРОБЛЕМ НА КИМ.

fallback