Симка: Reuters
fallback

Врязването на превозно средство в група пешеходци, които са се намирали в оживена зона в Мелбърн, е "умишлен акт", твърдят австралийските правоохранителни органи, цитирани от а AFP.

Oще по темата

"Вярваме, че това, което видяхме, е умишлен акт. Мотивите са неясни" - заяви пред репортери в Мелбърн полицейският командир Ръсел Барет.

При инцидента пострадаха 12 души, двама от които са настанени в болница, включително дете в предучилищна възраст, получило травма на главата.

Водачът на превозното средство е арестуван. Да припомним, че през януари тази година четирима души загинаха, а над 20 други бяха ранени при сходен инцидент във втория по големина град в Австралия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Алоооу, афганистанец на 32 години е. Пише го по весниците тук. Ама вие това ще го сервирате след няколко дена като стара манджа нали БЕ професионалисти сте от всякъде, та затова този пробит сайт е на това ниво...Позздрави от сидней австралия

11

Анонимен

преди 6 години

Мотивите... са ясни. Религията, също. ердоганизъм в чист вид.

10

Анонимен

преди 6 години

При умишлен такъв акт мотива е ясен-да пребие колкото се може повече народ,които на момента са беззащитни и си представят,че са в безопасност и има ред по техните места като обикновени хора по време на разходка по обикновени места за посещение и т.н.

fallback