fallback

Общ преглед

В Русия има повече от 200 военни училища. В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм.

Шанс имат само най-добрите, а който издържи докрай, може да разчита на стремглава кариера, пише в свой материал DW.

Освен нормалните предмети, които се преподават във всяко друго училище, тук децата изучават и боравенето с оръжие. А и как да се справят в определени тежки условия.

Боравенето с оръжие заема централно място в учебния план. Малките кадети прекарват с оръжие в ръка и голяма част от свободното си време. Докато връстниците им се отдават на безгрижни детски игри, членовете на паравоенните клубове "Патриоти" и "Руски рицари" обменят опит в боравенето с оръжие.

През 2001 година руската държава разработи образователна програма, която отдава голямо значение на възпитанието в патриотизъм. Военните училища и паравоенните летни лагери са точно част от тази програма.

А на какво още се обучават децата вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Анонимен

преди 6 години

В *** децата от малки се готвят за убийци. Трагедия

128

азиатска му работа

преди 6 години

по подобие на османската империя ,руската империя също поддържа еничарски корпус.Млади момчета от поробените 140 народа от руската империя насила са принудени да се бият за шепа руски олигарси които преди са били от комунистическата върхушка на СССР....и това в 21 век

127

Анонимен

преди 6 години

Младите руслямски джихадисти..

fallback