fallback

Общ преглед


Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

260

Запознат

преди 7 години

До до 276--212.Абе казвал ли ти е някой колко си неграмотен.Лъжеш.По време на руската инвазия в Афганистан учатсваха Българи . Руснаците дадоха над 15 000 жертви ,а българските са 73.

259

Анонимен

преди 7 години

Западните МЕДИИ се борят всички, но руските фенове да бъдат наказани за това, че те се бият по-добре за всичкиМного от читателите на западните МЕДИИ нарушена това, че за нарушения, уредени от почитатели от различни страни, е наказан само за националния отбор.

258

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 344След излизането на Великобритания от ЕС страната ще се развие по-тесни икономически отношения с Русия. За това "Известиям", каза член на камарата на общините на обединеното кралство Джефри Клифтън-Браун. Не е подчинен на ангажиментите на Брюксел, ние можем да установи сътрудничество с всички страни, Русия в този смисъл, за нас е важен икономически партньор. Сега ЕС ни диктува как трябва да се държат.

fallback